Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Complexul Lostrita ofera 52 de locuri de cazare, respectiv:
  • 19 camere matrimoniale
  • 4 camere duble
  • 2 camere cu 3 paturi.



Restaurant:
Prevazut cu doua sali, parter si etaj, cu o capacitate de 80 de locuri. Restaurantul dispune si de un salon amenajat in stil vanatoresc. In incinta complexului sunt amenajate locuri pentru servitul mesei in aer liber, ciupercute si terasa. Barul restaurantului este dotat cu cele mai renumite sortimente de bauturi, intr-o gama variata; tot aici se prepara peste 100 de cocktail-uri dupa retete originale. Sala de conferinte echipata cu retroproiector, TV si sistem DVD, ofera spatiul potrivit unor reuniuni sau unor intalniri discrete de afaceri.



Dotari camere: Camerele sunt dotate toate cu bai proprii si TV cu instalatie prin satelit.



Facilitati copii(cazati in camera cu 2 adulti):
  • copiii pana la 3,99 ani au gratuitate la cazare ;
  • copiii cu varsta cuprinsa intre 4-15,99 ani achita patul suplimentar se taxeaza cu 33 lei/noapte cu mic dejun inclus .


Alte facilitati: Parcarea de 40 de locuri este la fel de generoasa in spatiu ca intreg complexul. Pentru impatimitii zapezii, exista amenajate la doar 10 km distanta de complex 2 partii de schi. Ziua hoteliera incepe de la ora 12 si se incheie a doua zi la ora 12.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.