Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Montana este localizata in Satul de Vacanta, in apropierea zonei comerciale Perla si a parcului acvatic AquaMagic

Descriere: Situat in Mamaia, la 300 de metri de parcul acvatic Aqua Magic , Vila Montana ofer 10 camere dotate cu aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi, o teras in aer liber si parcare gratuit.
Camerele dispun de baie proprie, aer conditionat, TV, internet, mini bar, telefon, centrala proprie si aer conditionat.
Cele mai apropiate restaurante si terase sunt la doar 20 de metri, de altfel Satul de Vacanta este renumit pentru multitudinea de restaurante si terase cu specific romanesc, din diferite regiuni ale tarii. Exist mai multe magazine alimentare in apropierea Vilei Montana. De asemenea, oaspetii beneficiaz de acces gratuit la facilittile de grtar in aer liber.
Aveti la dispozitie un seif gratuit la receptia deschis nonstop.

Personalul este calificat si foarte amabil.

Capacitate: 10 camere (20 locuri), va ofera un moment de liniste si de relaxare, punandu-va la dispozitie tot confortul de care aveti nevoie.

Vila Montanta este un loc perfect unde va puteti petrece vacantele, o adevarata oaza de liniste si relaxare in apropierea Marii Negre.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.