Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Ducu CMP


Descriere

Vila Ducu se afla in statiunea Mamaia Nord, este situata la 9 minute pe jos fata de plaja si este dispusa pe 3 niveluri - parter, etaj 1 si 2.Vila ofera cazare cu bar, lounge comun, gradina si parcare privata gratuita. Acesta locatie de 4 stele are o terasa si camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie privata.


Servicii masa
La cazare se ofera mic dejun continental sau american.
Zilnic 08:00 - 10:30 in salonul de mic dejun si in gradina vilei


Camerele au suprafata de 18 mp cu/fara balcon, sunt prevazute cu pat dublu cu saltea ergonomica si perne antialergice. Alte dotari includ aer conditionat, minibar si TV. Baia este dotata cu dus, prosoape, uscator de par si articole de toaleta gratuite.


Vila Ducu este un hotel destinat exclusiv persoanelor adulte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.