Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii. Economic

Situare: Pozitionat in centrul statiunii, intre hotelul ,,Iaki' si hotelul ,,Riviera', hotelul ,,Venus' este situat la doar 20 m de plaja.

Info: Hotelul are o atmosfera speciala, calda si primitoare. Renovat si reclasificat la 3 stele in 2016.

Camere: Hotelul dispune de camere duble si apartamente modernizate cu balcon, grup sanitar propriu si dus cu cadita. Toate camerele de la etriaj sunt complet renovate, avand
mobilier nou, geam termopan, TV LCD, frigider / minibar si aer conditionat. La parter vor fi disponibile camere de 2 stele, dotate cu TV
(cablu), frigider / minibar, aer conditionat si geam termopan.

Restaurant: Masa se poate servi pe terasa proprie, cu specific international, cu o capacitate de 180 de locuri sau in noul restaurant pescaresc.

Servicii gratuite: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la ora dorita, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei catre turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, parcare

Servicii cu plata: inchiriere de sezlonguri pentru plaja

Facilitati copii: Copilul intre 0 si 10 ani are gratuitate la cazare, iar cel intre 10 si 18 ani achita 50% din tariful unui loc.

Animale de companie: Accesul este permis pentru animale cu talie mica si mijlocie, neagresive, cu cazare la mezanin.

Atractii in zona: Telegondola, Cazino Iaki (vizavi), zona aglomerata cu terase, magazine, restaurante


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.