Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: In Mamaia Nord, la o distanta de 150 de m. de faleza, in apropierea complexului Alezzi si a bisericii din statiune.

Descriere: Hotelul ofer 22 camere dotate modern, cu mobilier nou. ste unica locatie care dispune de apartamente cu 2 dormitoare, cu baie proprie . Hotelul dispune si de camere duble matrimoniale generoase si spatioase cu design modern si atentie la detalii si camere triple . Hotelul beneficiaza de gradina, unde turistii pot beneficia de soare, si de o terasa unde se pot racori la umbra, la o bautura rece. Dispunem de loc de joaca amenajat pentru familiile cu copii.

Facilitati : Toate camerele ofer aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si baie privat cu dus si articole de toalet gratuite.Receptia propriettii are program nonstop. Oaspetii beneficiaz de parcare privat gratuit, ]n limita locurilor disponibile.

Masa: Turistii pot folosi bucataria unitatii pentru a incalzi anumite preparate. In apropiere exista numeroase terase si restaurante, unde oaspetii unitatii pot servi preparate pescaresti sau din bucataria internationala.


Animalele de companie nu sunt permise.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.