Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Scandinavia

   Bd Mamaia, Nr443, Mamaia, Constanta, Mamaia


Descriere

Hotelul Scandinavia este situat in statiunea Mamaia, pe tarmul Lacului Siutghiol, la 200 metri de plaja Marii Negre.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 28 km de Hotelul Scandinavia Mamaia. Hotelul Scandinavia gazduieste o arhitectura moderna si vine in intampinarea turistilor cu servicii de cazare excelente, fiind caracterizat prin calitate si facilitati de ultima generatie.

Descriere facilitati:
Hotel Scandinavia Mamaia este gazduit de o constructie noua si detine, pe langa spatiile destinate cazarii, un restaurant, terasa pe malul lacului, bar, parcare privata gratuita; plaja proprie la lacul Siutghiol, cu sezlonguri si umbrele; Wi-fi gratuit; aer conditionat in toate camerele; sala de conferinte; receptie non-stop

Descriere camere:
Hotelul dispune de 60 de camere dotate conform standardului de 4 stele:6 camere twin; 3 apartamente; 1 apartament prezindențial;45 camere cu pat matrimonial; 5 Junior Suite.o parte dintre acestea au o vedere panoramica spre Lacul Siutghiol. Mobilierul este modern, culorile utilizate in amenajare sunt deschise, creand astfel o atmosfera calda si relaxanta.
Baile moderne si accesoriile cosmetice de calitate definesc intregul concept pentru a te bucura de un sejur in cele mai bune conditii.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 60 de camere dotate conform standardului de 4 stele:6 camere twin; 3 apartamente; 1 apartament prezindențial;45 camere cu pat matrimonial; 5 Junior Suite.o parte dintre acestea au o vedere panoramica spre Lacul Siutghiol. Mobilierul este modern, culorile utilizate in amenajare sunt deschise, creand astfel o atmosfera calda si relaxanta.
Baile moderne si accesoriile cosmetice de calitate definesc intregul concept pentru bucuria unui sejur in cele mai bune conditii. Toate camerele dispun de aer conditionat si wifi gratuit.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 60 de camere dotate conform standardului de 4 stele;o parte dintre acestea au o vedere panoramica spre Lacul Siutghiol; un restaurant, terasa pe malul lacului, bar, parcare privata gratuita; plaja proprie la lacul Siutghiol, cu sezlonguri si umbrele; Wi-fi gratuit; sala de conferinte; receptie non-stop

Locatie:
Situat in statiunea Mamaia, pe tarmul Lacului Siutghiol, la 200 metri de plaja Marii Negre.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 28 km de Hotelul Scandinavia Mamaia.

Atractii turistice:
Pe Lacul Siutghiol cei activi pot inchiria caiace;canoe sau practica stand up paddling;yachting; petanque.
Castel Summer Club – 1,3 km
Plaja Kudos – 1,6 km
Cazino Mamaia – 1,7 km
Cinema Albatros în aer liber – 1,8 km
Aqua Magic – 3,2 km
Telegondola Mamaia – 3,3 km
Debarcaderul Insula Ovidiu – 3,5 km
Satul de Vacanţă Mamaia – 4 km
Plaje invecinate :
Mamaia Beach: la 250m – plaja cu nisip alb;
Vega Vintage Beach: la 850m – plaja cu nisip auriu
Princess Beach: la 950m – plaja cu nisip auriu

Servicii masa:
Restaurantul are o capacitate de 84 de locuri in interior si o terasa cu 120 de locuri, situat pe malul Lacului Siutghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Air conditioning
Shower
Free wireless internet
Reception desk
24-Hour Front Desk
Paid parking
Toiletries
Free wifi in public area

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.