Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL ROMANTIC, infiintat in vara anului 2010, este situat pe malul lacului Siutghiol, aproape de hotel Scandinavia si de hotel Regal, la 150 m de tarmul marii. Acesta are 31 camere duble si 4 apartamente.
Hotelul beneficiaza de parcare proprie, internet, seif pentru pastrarea valorilor la receptie, camera pentru bagaje.
MASA: micul dejun se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, in sistem bufet suedez. Pranzul si cina se asigura la hotel Palas, in sistem fisa cont.
Fiecare camera are baie proprie cu uscator de par, balcon, TV, minibar, aer conditionat, internet, cosmetice in baie si prosoape.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- copil 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar;
- copil 7-13.99 ani achita o taxa de utilitati de 65 lei/ zi si beneficiaza de mic dejun, fara pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.