Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regnum Luxury Suite


Descriere

Localizare: Apartamentele sunt situate in Mamaia Nord, la doar 50m metri de plaja ,in cadrul complexului Onix Blue.

Descriere: Apartamentele sunt situate la 100 de metri de plaja, si la o distanta de aproximativ 1 km de Phoenicia si 3 km de Plaja Kudos.
Regnum Luxury Suites este format din apartamente formate din living, bucatarie, baie, balcon si un dormitor.
Facilitatile pe care Regnum Luxury Suites le mai pune la dispozitia turistilor sunt: plaja privata, gradina, bar, terasa.

Camere: Apartamentele sunt formate din 2 camere adic un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila capacitate 4 adulti si un copil, cu buctrie complet utilataApartamentele sunt compuse din living spatios cu canapea extensibila, loc de luat masa pentru 4 persoane, bucatarie open space complet utilata, dormitor matrimonial, dressing ,baie cu cabina de dus si o terasa pentru cafeluta de dimineata sau cina in aer liber.

Info:
Complex cu curte interioara amenajata cu alei pietonale fantani arteziene loc de joaca pt copii,restaurant cu terasa in incinta complexului
Locatia este excelenta pentru cei care vor sa petreaca o vacanta de neuitat sau un sejur plin de distractie,
Zona este linistita, departe de traficul aglomerat, ,in zona sunt restaurante, beach baruri, market Mega, Profi, Lidl in apropiere.
Plaje amenajate cu sezlonguri si umbrele Beach baruri, intrarea lin in ap, ideal pentru famili cu copii

Locatia dispune de:

-gradina in curtea proprie cu restaurant si terasa bar
-paza 24/7 cu parcarea privata proprie
-wi-fi
-canapea extensibila,
-loc de luat masa 4 persoane
-internet wi-fi gratuit
-aer conditionat
-centrala proprie
-2 TV Led Smart
-prosoape, lenjerii
-uscator par
-frigider
-plita
-cuptor
-cuptor cu microunde
-fierbator de apa
-filtru de cafea
-fier de calcat cu masa de calcat
-masina de spalat rufe
-uscator rufe

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.