Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pirates Resort Mamaia 3*


Descriere

Pirates Resort Mamaia 3*
Tarif: 555 lei/ persoana/ loc in camera dubla/ sejur

Pachet 2 nopti in perioada 21.08.2020 - 23.08.2020

Tarifele includ:
- cazare 2 nopti in camera dubla standard ;
- regim de masa : mic dejun;
- acces gratuit la piscina in aer liber;
- internet wireless gratuit;
- parcare gratuita.

Complexul hotelier Pirates Resort Mamaia 3*** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familiile cu copii. Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

Acesta ofera vedere la mare si oaspetii pot lua masa la restaurant sau o bautura la bar. Un club pentru copii si un loc de joaca pentru copii sunt disponibile, la fel si divertisment de seara. In zonele publice puteti beneficia de WiFi gratuit.

Fiecare camera a acestui hotel are aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, minibar si balcon cu vedere. O baie privata, cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, este, de asemenea, prezenta in fiecare unitate.

La proprietate exista receptie deschisa nonstop, lounge comun, o gradina si un magazin de cadouri. Inchirieri de biciclete si auto pot fi aranjate la cerere si la un cost suplimentar. Oaspetii au la dispozitie o parcare publica gratuita.

Plaja Kudos si plaja H2O sunt la 4 minute cu masina de proprietate. Gradina cinema Albatros se afla la 8 minute cu masina, la fel ca si parcul de distractii Aqua Magic.


MASURI DE SIGURANTA IMPLEMENTATE IN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID - 19

Hotelul aplica un sistem de management de calitate pe partea de norme igienico-sanitare in armonie cu ghidul de bune practici inclus in protoculul agreat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Economiei, si in colaborare directa cu specialisti de la DSP Constanta, din care amintim:
-delimitarea zonelor de acces pentru asigurarea distantarii fizice;
-montarea unui panou de separare in zona receptiei, dispensere pe toate caile de acces, zone publice si restaurant/terasa;
-verificarea zilnica a starii de sanatate a angajatilor si verificarea temperaturii turistilor la check-in, fast check-in.
-flexibilitate privind menajul in camere;
-dezinfectia zilnica a camerelor si a spatiilor publice din interiorul si exteriorul hotelului cu ajutorul atomizoarelor;
-asigurarea unui spatiu de siguranta intre mesele de pe terasa.

Se vor organiza programele proprii de entertainment - atat pentru copii cat si pentru adulti - atat de apreciate, respectand conditiile de sigurata sanitara date de noul context.

Piscina incalzita este deschisa insa se asteapta normele de functionare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.