Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Almar


Descriere

Pensiunea Almar se afla in apropierea zonei de cluburi, la doar 200 de m de plajele Loft, Fratelii si Bamboo, dar si de plaja unde se organizeaza Festivalul Sunwaves. Almar pune la dispozitie oaspetilor piscina sezoniera in aer liber cu vedere la lac, hamam (baia turceasca), restaurant cu terasa, parcare privata.
Camerele sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat, seif de valori, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si minibarul gratuit. Toate camerele dispun de baie privata, dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par, WiFi gratuit in toata proprietatea.
Copiii cu varsta pana la 6 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu 2 adulti.
Pretul unui pat suplimentar este de 25 EUR pe noapte. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.