Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Milano Blue

   Careul 20 Lot 12 Mamaia , Judetul Constanta, Mamaia


Descriere

Hotel Milano Blue pozitionat pe faleza, in partea de centru-sud, langa Hotel Flora si la doar 30 de m de plaja.
Facilitati generale : 28 de spatii de cazare impartite in camere duble si suite. Pe langa spatiile destinate cazarii, hotelul dispune de un lobby amenajat modern si confortabil, receptie, lift, camera pentru pastrarea bagajelor. In apropierea hotelului se afla o parcare publica ce poate fi utilizata de catre turisti.

Facilitati cazare : 12 apartamente şi 16 camere cu pat matrimonial, elegant mochetate, toate cu bai proprii Imbacate in ceramica de cea mai buna calitate, dotate cu obiecte sanitare ultramoderne, minibar şi televizoare LCD FULL HD de ultima generatie. 10 apartamente şi 8 camere dispun de balcon restul avand deschidere generoasa securizata cu bara de protectie.

Descriere camere:
12 apartamente şi 16 camere cu pat matrimonial, elegant mochetate, toate cu bai proprii Imbacate in ceramica de cea mai buna calitate, dotate cu obiecte sanitare ultramoderne, minibar şi televizoare LCD FULL HD de ultima generatie. 10 apartamente şi 8 camere dispun de balcon restul avand deschidere generoasa securizata cu bara de protectie.

Camerele duble au 19 mp. si sunt dotate cu bai proprii, minibar, televizor LCD, aer conditionat, mocheta. Unele camere au balcon.
Suitele au 39 mp si sunt formate din living cu canapea si dormitor cu pat matrimonial.
Au aceleasi dotari ca si camerele duble. Unele suite au balcon.

Descriere facilitati:
28 de spatii de cazare impartite in camere duble si suite. Pe langa spatiile destinate cazarii, hotelul dispune de un lobby amenajat modern si confortabil, receptie, lift, camera pentru pastrarea bagajelor. In apropierea hotelului se afla o parcare publica ce poate fi utilizata de catre turisti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV in room
Bathroom
Free wireless internet
Reception desk
Elevator
Beach view
Lockers

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.