Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vega 5*


Descriere

Hotel Vega 4* 1970 lei / persoana / loc in camera dubla/ sejur Hotelul Vega se află în staţiunea populară Mamaia şi oferă plajă certificată cu steag albastru. Oferă camere cu decor elegant şi cu vedere la mare. Camerele includ aer condiţionat, internet gratuit prin cablu, cutie de valori şi TV cu ecran plat şi canale prin cablu şi prin satelit. Pentru confortul oaspeţilor, băile includ halat şi papuci, precum şi uscător de păr. Hotelul are piscină în aer liber cu zonă pentru copii, grădiniță interioară, centru de înfrumusețare, zonă de fitness, boutique de modă și parcare securizată. La Hotelul Vega veţi găsi şi sky barul Violet Lounge, care este situat la ultimul etaj al hotelului şi oferă băuturi rafinate, gustări, vinuri vechi, trabucuri şi ceai pe fundalul muzicii de pian sau saxofon. Servicii incluse: ► cazare 3 nopti in camera dubla ► regim de masa demipensiune ► masa festiva de revelion ► 1 Voucher pentru reducere de 50% pentru un sejur in perioada 02.01 – 14.04.2020 sau 16.09 – 30.09.2020 (voucherul se aplica pentru o singura rezervare, indiferent de numarul de nopti solicitat si nu este transmisibil; reducerea nu se cumuleaza cu alte promotii sau campanii de fidelizare)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.