Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel VEGA


Descriere

Hotel Vega Mamaia 5* este situat pe faleza din nordul statiunii, avand iesire directa la plaja. Inagurat in vara anului 2008, Vega Mamaia este unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale statiunii. Amenajat respectand principiile feng-shui, Hotel Vega Mamaia este construit pe 8 etaje si va pune la dispozitie 125 de camere duble, camere family si apartamente, dispuse pe 8 etaje. Puteti admira marea de pe terasa amenajata la ultimul etaj al hotelului, puteti servi preparate variata in restaurant, va puteti relaxa pe plaja privata, la piscina cu apa incalzita sau in centrul SPA, iar copiii se pot juca la locul de joaca special amenajat. Hotel Vega Mamaia este deschis pe toata durata anului.


Dotari generale

125 de camere duble, camere family si apartamente.
Restaurant Akolade si restaurant Shanti, gelaterie cu terasa Delice
Bar Violet Lounge si terasa amplasate la etajul 8
Vega Fashion Boutique
Centrul Tulip Beauty & SPA Rituals
Sala de conferinte
Piscina pentru adulti si copii cu apa incalzita
Plaja privata cu 3 baruri, terenuri de sport, loc de joaca pentru copii supravegheat
Ambarcatiuni de agrement
Parcare pazita


Dotari camere

Hotel Vega Mamaia cuprinde 36 de camere matrimoniale, 27 de camere cu doua paturi, 7 camere duble superioare, 17 camere family, 6 apartamente Junior, 15 apartamente Senior. Toate camerele au instalatie de climatizare, internet, minibar, seif, LCD, grup sanitar cu cabina dus si uscator de par.
Camerele duble cu balcon matrimoniale beneficiaza de vedere laterala la mare. Numarul maxim de persoane admis in acest tip de camera este de 2 adulti si 1 copil indiferent de varsta, fara amplasarea unui pat suplimentar. Suprafata: 26 mp.
Camerele duble fara balcon cu 2 paturi beneficiaza de vedere laterala la mare. Capacitatea maxima admisa este de 2 adulti si 1 copil, pentru care se poate solicita pat suplimentar. Suprafata: 30 mp.
Camerele duble superioare nu au balcon, dar sunt mai spatioase si au un pat matrimonial si o canapea neextensibila. Una dintre aceste camere este prevazuta cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Capacitatea maxima admisa este de 2 adulti si 1 copil indiferent de varsta sau 3 adulti. Suprafata: 39 mp.
Camerele family sunt formate dintr-o camera matrimoniala cu balcon si o camera de tip twin fara balcon care comunica printr-o usa. Capacitatea maxima admisa este 4 adulti. Suprafata: 54 mp.
Apartamentele Junior au vedere laterala la mare si sunt formate dintr-un living cu o canapea extensibila, chicineta si un dormitor cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane admis in apartamente este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil. Suprafata: 57 mp.
Apartamentele Senior ofera vedere frontala la mare si sunt formate dintr-un living cu una sau doua canapele fixe, chicineta si un dormitor cu pat matrimonial. Capacitatea maxima admisa este de 2 adulti (si 1 copil acolo unde exista canapeaua fixa pentru dormit). Suprafata: 65 mp.

Servicii

Servicii de Concierge, spalatorie/calcatorie, transport cu autoturisme proprii (contra cost), babysitting (contra cost).
Bancomat si servicii de schimb valutar.
Camera de bagaje, room service.
Petreceri pentru copii organizate saptamanal (cu animatori costumati).
Cursuri de innot gratuite pentru copii la piscina.
Scurte croaziere cu velierul Adornate in zilele de weekend (perioada iunie-august), contra cost sau gratuite pentru oaspetii care opteaza pentru sejururi de minim 7 nopti consecutive.



Facilitati
- Piscina
- Internet
- Sala conferinta
- Loc joaca
- Parcare
- Restaurant
- Lift
- Plaja privata
- Spa
- Aer conditionat
- Balcon
- Sala fitness
- Jacuzzi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.