Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Nautic Luxury Club 3*


Descriere

Hotel Nautic Luxury Club 3*

Tarif: 870 lei/ persoana/ loc in camera dubla/ sejur

Tarifele includ:
- cazare 3 nopti in camera dubla cu vedere partiala la mare ;
- regim de masa : mic dejun;
- plaja proprie amenajata cu acces gratuit- se ofera 2 sezlonguri si o umbrela;
- internet wireless gratuit.

Nautic Luxury Club este situat pe plaja de nisip din Mamaia nord, şi pune la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi, un restaurant şi acces gratuit la o piscină în aer liber. Oaspeţii se pot bucura de zona de plajă privată, dotată cu şezlonguri. Proprietatea include o parcare privată gratuită.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Pentru un plus de confort, unele unităţi de cazare oferă o zonă de relaxare. O parte dintre ele beneficiază de vedere la piscină sau la grădină.

Oaspeţii se pot relaxa în barul proprietăţii sau pot explora zona înconjurătoare. La cerere, oaspeţii pot beneficia de biciclete gratuite. De asemenea, la proprietate există un club pentru copii şi un loc de joacă.

Nautic Luxury Club se află la 17 km de Constanţa şi la 49 km de staţiunea Olimp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.