Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Info hotel: Pozitionat în centrul statiunii - lângã Cazino, Melody Bar, Grãdina de Varã, la 30 m de plajã. Renovãrile au cuprins fatada si grupurile sanitare. Un nou tronson urmeazã a fi finalizat în perioada urmatoare.Restaurantul are specific clasic, cu o capacitate de 80 locuri. Masa se serveste în sistem bonuri valorice.Servicii gratuite: TV color, informatii turistice, pãstrarea obiectelor de valoare, trezire la ora doritã sau transmitere de mesaje, predare corespondentã, pãstrare bagaje, comandã TAXI.Servicii cu platã: Parcare, aer conditionat, convorbiri telefonice, cãlcat diverse articole de imbrãcãminte, închirieri frigider, în limita disponibilului, care se plateste la receptia hotelului.Facilitãti pentru copii: 0-12 ani cazare gratuitã fãrã pat suplimentar, pentru al doilea copil se achitã 50%, al treilea adult (peste 12 ani) achitã 70% din tariful unui loc.Pentru patul suplimentar se achita 50% din tariful unui loc de cazare.Animale de companie: accesul este permis animalelor de talie mica, numai cu acceptul unitãtii si 25% din tariful camerei.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.