Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hefaistos

Mamaia, Romania

Descriere

Info hotel: Pozitionat în centrul statiunii - lângã Cazino, Melody Bar, Grãdina de Varã, la 30 m de plajã. Renovãrile au cuprins fatada si grupurile sanitare. Un nou tronson urmeazã a fi finalizat în perioada urmatoare.


 


Restaurantul are specific clasic, cu o capacitate de 80 locuri. Masa se serveste în sistem bonuri valorice.


 


Servicii gratuite: TV color, informatii turistice, pãstrarea obiectelor de valoare, trezire la ora doritã sau transmitere de mesaje, predare corespondentã, pãstrare bagaje, comandã TAXI.


 


Servicii cu platã: Parcare, aer conditionat, convorbiri telefonice, cãlcat diverse articole de imbrãcãminte, închirieri frigider, în limita disponibilului, care se plateste la receptia hotelului.


 


Facilitãti pentru copii: 0-12 ani cazare gratuitã fãrã pat suplimentar, pentru al doilea copil se achitã 50%, al treilea adult (peste 12 ani) achitã 70% din tariful unui loc.Pentru patul suplimentar se achita 50% din tariful unui loc de cazare.


 


Animale de companie: accesul este permis animalelor de talie mica, numai cu acceptul unitãtii si 25% din tariful camerei.


 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.