Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Locanda Boutique


Descriere

Hotel El Locanda Boutique 4 stele este situat la intrarea sudica a statiunii Mamaia, in imediata vecinatate a Hotelului Malibu, la cativa pasi de plaja si la 600 metri de parcul de distractii Luna Park. Hotelul este construit pe 3 etaje si pune la dispozitie camere si apartamente spatioase, aranjate si decorate cu atentie.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina exterioara, un spatiu verde special amenajacu cu sezlonguri si parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Pentru servirea meselor hotelul pune la dispozitie un restaurant cu meniu international, o terasa exterioara in gradina. Pentru relaxare si petrecerea timpului oaspetii se pot delecta in bar lounge-ul hotelului.Camere duble sunt dotate cu aer conditionat, TV, baie proprie cu dus, uscator de par si internet wireless. O parte din camere sunt dotate cu balcon. Suprafata 14 mp.
Apartamentele sunt mai spatioase si sunt dotate cu chicineta, balcon sau terasa spatioasa. Suprafata: 40 mp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.