Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurora - TEST

   Mamaia 900001, Jud Constanta, Mamaia


Descriere

Hotelul Aurora din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic.

Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 600 de locuri), terasa, 3 lifturi, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, parcare , 2 piscine ultramoderne pentru adulti si copii, pastrarea obiectelor de valoare, internet wireless in tot Complexul Aurora (camere, hol, bar, restaurant, piscina), primirea si pastrarea corespondentei, trezire la cerere, pastrarea bagajelor, informatii turistice si culturale, parcare cu plata (cu o capacitate de 150 de locuri, ce apartine Primariei Municipiului Constanta) - in limita locurilor disponibile, telefon (la receptie), comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie.
Hotelul Aurora pune la dispozitie 343 de camere duble renovate, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34 – 35 de camere.

Facilitati camere: balcon, baie proprie cu dus, frigider, televizor, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, mobilier nou, acces pe baza de cartela.

Accesul in incinta Complexului Piscina Aurora este rezervat in exclusivitate oaspetilor hotelului Aurora, care vor beneficia in limita disponibilitatii de sezlonguri si masute, si se face numai pe baza bratarilor de identificare primite la receptia hotelului. Accesul este limitat de conditiile meteorologice. Este un serviciu gratuit pentru turistii cazati la hotelul Aurora.

Descriere camere:
Balcon, baie proprie cu dus, frigider, televizor, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, mobilier nou, acces pe baza de cartela.

Descriere facilitati:
Restaurant (capacitate de 600 de locuri), 3 lifturi, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, 2 piscine ultramoderne pentru adulti si copii, pastrarea obiectelor de valoare, internet wireless in tot Complexul Aurora (camere, hol, bar, restaurant, piscina), primirea si pastrarea corespondentei, trezire la cerere, pastrarea bagajelor, informatii turistice si culturale, parcare cu plata (cu o capacitate de 150 de locuri, ce apartine Primariei Municipiului Constanta) - in limita locurilor disponibile, telefon (la receptie), comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie.
Hotelul Aurora pune la dispozitie 343 de camere duble, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34 – 35 de camere.
Hotelul si piscina sunt prevazute cu grupuri sanitare speciale si rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati.
Nu se accepta animale de companie.

Locatie:
Hotelul Aurora din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.