Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia Boutique cm

   Mamaia Nord Navodari


Descriere

Profil: Adults only

Localizare: Phoenicia Boutique, este localizat in Mamaia Nord - Navodari, la 20 de metri de plaja.

Descriere: Phoenicia Boutique Hotel, inaugurat in vara 2019, vine in intampinarea oaspetilor sai cu servicii la cele mai inalte standarde, o locatie inedita, la cativa metri de plaja si poate cel mai important, cu dorinta de a demonstra ca litoralul romanesc merita sa revina pe podiumul mondial al turismului.

Camere: Hotelul dispune de 39 de apartamente cu vedere spre mare, cu un design rafinat si dotari de cea mai buna calitate.

- Apartament penthouse - Ce poate fi mai special decat sa iti petreci vacanta intr-un Apartament de tip Penthouse,Doar aici veti avea numai pentru dumneavoastra peste 150 de mp, plini de culoare si confort. Situat la ultimul etaj, penthouse-ul dispune de o terasa eleganta, extrem de spatioasa, care ofera o vedere de poveste catre Marea Neagra.Am luat in calcul totul, pentru ca dumneavoastra sa aveti un concediu reusit, asa ca, am fost extrem de atenti si atunci cand am facut selectia saltelelor si a pernelor. In plus am optat pentru o cada de tip Jacuzzi, care sa va duca cu gandul la o atmosfera romantica, desprinsa din filme. Apartamentul este dotat cu pat matrimonial, 1 canapea si 2 fotolii, baie cu dus si cada, minibar, internet WiFi, TV LCD, seif, aer conditionat, telefon, uscator de par, balcon cu vedere la mare. Are o suprafata de aproximativ 90mp.
Confortabil pentru 2 adulti

- Apartament superior - Designul rafinat, dotarile si serviciile de inalta calitate fac din Apartamentul Superior al Hotelului Phoenicia Boutique locul care satisfice pana si cele mai exigente asteptari ale oaspetilor nostri. Credem ca am luat in calcul si cele mai mici detalii, astfel ca din clipa in care pasiti in camera sa fiti surprisi de interioare generoase, dar si de unicitatea mobilierului. Toate apartamentele de tip Superior sunt dotate cu balcoane spatioase, cu vedere directa spre mare, unde va puteti lasa mangaiati de razele soarelui. Ele sunt dotate cu pat matrimonial, 1 canapea si 2 fotolii, baie cu dus si cada, minibar, internet WiFi, TV LCD, seif, aer conditionat, telefon, uscator de par, balcon. Au o suprafata de aproximativ 50mp.
Confortabil pentru 2 adulti

- Suita Deluxe a Hotelului Phoenicia Boutique, veti beneficia de toate utilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti cat mai bine cu putinta. Extrem de spatioasa, Suita Deluxe ofera un balcon cu vedere laterala spre mare.
In serile in care doriti sa va relaxati in camera, o puteti face pe canapeaua confortabila si in acelasi timp plina de eleganta din living. Suita este dotata cu pat matrimonial, 1 canapea si 2 fotolii, baie cu dus si cada, minibar, internet WiFi, TV LCD, seif, aer conditionat, telefon, uscator de par, balcon cu vedere laterala spre mare. Are o suprafata de aproximativ 60mp.
Confortabil pentru 2 adulti

Restaurant:
Se spune ca dragostea trece prin stomac. Noi insa, indraznim sa spunem ca orice experienta culinara reusita tii poate completa lista de amintiri, intr-un mod cu totul deosebit.
Prin talentul si dedicatia bucatarilor nostri, dar si prin experienta dobandita de acestia, suntem convinsi ca fiecare oaspete va reusi sa tii gasesca preparatul preferat din restaurantele hotelului. Avem grija sa ne aprovizionam zilnic cu ingrediente proaspete si sanatoase chiar din bioferma proprie, dar si de la producatorii locali, pentru ca mai apoi sa cream din acestea preparate speciale.
Asadar, fie ca alegeti fructe de mancare italieneasca, libaneza sau tradiional romaneasca, la Phoenicia Boutique Hotel, cu siguranta veti fi suprins de gustul perfect al mancarii.

Servicii incluse:
- Parcare proprie supravegheata, - Internet WI-FI ,
- Presa (in receptie),
- Prosoape de plaja a in camera,
- Sezlonguri si umbrele la plaja si piscine din cadrul complexului Phoenicia Holiday Resort/ Phoenicia Royal / Phoenicia Luxury,
- Sauna,
- Teatru de vara/Cinema,
- Parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice),
- Piscine exterioare pentru adulti
- Piscina interioara cu apa incalzita,
- Petreceri tematice, Karaoke, Carnaval,
- Fitness,
- Clase de aerobic, kangoo jumps, zumba, yoga, pilates si aquagym,
- Baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), Spalatorie haine cu autoservire,
- Cabinet cu medic generalist,
- Televiziune interna proprie,
- Statie radio si TV intern

Servicii contra-cost:
- Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti,
- Centru de fotografiere (pentru cele mai frumoase amintiri din vacanta),
- Servicii de masaj, Farmacie,
- Complex de magazine (alimente/cosmetice/jucarii),
- Echitatie,
- Club Games/ Biliard,
- Sporturi nautice, Instructori de sport,
- Baruri, Restaurante

Facilitati copii: Phoenicia Boutique este un hotel de tip Adults Only

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.