Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Manor

   Str Prelungirea D17 Nr4,stațiunea Mamaia Nord, Jud Constanța, Mamaia Nord Navodari


Descriere

Hotelul se afla la doar 50 de metri de plaja, asadar, de pe orice balcon se pot auzi valurile marii șau delecta cu mirosul ei sarat.

Facilitati generale: cazare in camere duble si apartamente; restaurant cu o capacitate de 80 de locuri (50 interior și 30 terasa); bar; terasa; parcare cu statie de incarcare pentru masini electrice, camera depozitare bagaje, acces pentru scaun cu rotile etc. Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Facilitati camere: Camerele duble sunt cu pat matrimonial sau paturi twin, au in dotare sistem de climatizare, fier de calcat, fierbator ceai/cafea, televizor, uscator de par, telefon, balcon, minibar, baie cu dus, halat, papuci, seif, mocheta, wi-fi. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, chicineta, dormitor cu pat matrimonial, baie. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.

Descriere camere:
Camerele duble sunt cu pat matrimonial sau paturi twin, au in dotare sistem de climatizare, fier de calcat, fierbator ceai/cafea, televizor, uscator de par, telefon, balcon, minibar, baie cu dus, halat, papuci, seif, mocheta, wi-fi. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, chicineta, dormitor cu pat matrimonial, baie. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.

Descriere facilitati:
azare in camere duble si apartamente; restaurant cu o capacitate de 80 de locuri (50 interior și 30 terasa); bar; terasa; parcare cu statie de incarcare pentru masini electrice, camera depozitare bagaje, acces pentru scaun cu rotile, acces gratuit plaja privata. Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV in room
Bathroom
Shower
Hairdryer
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Airport transfer
Toiletries

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.