Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Cristina


Descriere


Descriere: situat pe promenada din Playa de Palma, acest hotel este o destinatie perfecta pentru turistii care doresc sa-si petreaca vacanta in cuplu, cu prietenii sau familia. Inconjurat de pini, Iberostar Royal Cristina este situat la doar 70 de metri de plaja. Printre obiectivele turistice locale accesibile cu transportul in comun, in mai putin de 20 de minute de la hotel, se numara Bellver Castle si Catedrala din Palma.



Localizare: la 70 m de plaja din Playa de Palma si la cateva minute distanta de centrul statiunii.



Facilitati camere: 130 de camere duble, 128 de studiouri, 64 de apartamente si 4 junior suite. Camerele duble sunt dotate cu telefon, frigider, aer conditionat, TV satelit, seif (contra cost), uscator de par.



Facilitati hotel: restaurant, meniu pentru copii, snack bar, bar salon, program Fit&Fun, Thai Space, acces internet Wi-Fi, teren de tenis, scoala de tenis, camera de bagaje, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, mini club pentru copii.



Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.



Tip masa: demipensiune, all inclusive (cu supliment).



www.iberostar.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.