Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TAL


Descriere

Hotelul Pinero Tal se afla in imediata apropiere a plajei El Arenal. Acesta pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber si una pentru copii, o terasa si mai multe gradini amenajate, dar si posibilitati pentru sporturi nautice.

Localizare

  Hotelul este localizat in centrul statiunii El Arenal, la 250 m distanta de plaja cu nisip alb, in apropierea zonei de shopping, discoteci, water park si restaurant. Aeroportul din Palma este situat la 8 km, iar centrul oraşului-capitală Palma se află la 14 km.

Cele mai populare atracții sunt urmatoarele, dupa cum urmeaza: Son Muntaner Golf (10,7 km), Palma Cathedral (11,7 km), Plaza Mayor (11,8 km), Palma Intermodal Station (12 km), Palma Port (12,2 km), Palma Yacht Club (12,3km), El Garito Café (12,8 km), Plaja Cala Major (13,8 km), Son Vida Golf (16,6km), BCM Magaluf (18,7 km), Aqua land (20 km).

Facilitati hotel

  Piñero Tal pune la dispoziția oaspeților un lounge cu televizor, grădini amenajate, o sală de sport gratuită, o sală de jocuri şi program zilnic de divertisment.

Pe langa acestea, hotelul include si restaurant tip bufet, piscina pentru adulti cu terasă la soare si piscina pentru copii (ambele cu apa dulce), piscina interioara (incalzita iarna), sezlonguri si umbrele la piscina, sauna si sola (ambele contra cost), sala gimnastica, bar lounge, salon cu jocuri si TV, receptie 24 h, lift, seif, birou de schimb valutar, rent-a-car, servicii spalatorie, internet Wi-Fi in spatiile comune (contra cost), automat (băuturi), cameră de bagaje, fax/copiator, birou de turism, închirieri auto, schimb valutar, curăţătorie chimică, spălătorie, programe animatie.

Facilitati camere

Hotelul detine 198 camere luminoase, curate si confortabile, repartizate in 9 cladiri. Camerele cu vedere catre mare sunt situate incepand cu etajul 6. Toate camerele sunt echipate cu incalzire central, aer conditionat, baie complet echipata cu articole de toaletă gratuite, TV prin satelit, telefon, terasa si seif (contra cost). Camerele sunt decorate într-un stil simplu şi practic şi au vedere la piscină, la grădini sau la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Acces internet

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.