Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Globales Samoa


Descriere

Globales Samoa 3* este un complex hotelier foarte accesibil, situat la doar 2 minute de plajele insorite din Calas de Mallorca, recomandat cel mai adesea familiilor cu copii, dar si tinerilor. Ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati preum o piscina in aer liber, mini golf si un restaurant cu mancaruri delicioase cu servire in regim bufet.Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru minigolf, biliard, tenis sau inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, calarie, scufundari, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Facilitatile hotelului
În incinta hotelului există un restaurant tip bufet, bufet potrivit copiilor, snack-bar, terasă cu piscină, amenajată cu șezlonguri și umbrele de soare, bar la piscină, sala de jocuri, biliard (contra cost), mini-golf, club pentru copii, tenis de masă, teren de joca pentru copii, internet wireless în zonele publice (gratuit), spectacole si muzica live atat in timpul zilei, cat si seara. Oaspetii hotelului pot beneficia de facilitati pentru activitati sportive precum tenis sau golf, hotelul oferind si posibilitatea de inchiriere auto pentru explorarea insulei. Playa de Palma este la 47 km de Globales Samoa, iar Cala Miilor la doar 19 km. Cel mai apropiat aeroport este cel din Palma de Mallorca, situat la 48 km de Globales Samoa.

Facilitățile camerelor
Camerele sunt echipate cu aer condiționat, balcon, baie proprie, uscator de păr, mini-frigider, seif (contra cost), telefon, parchet, TV, internet wireless (contra cost).

Localizare
Globales Samoa 3* se afla la aproximativ 2 minute de mers pe jos față de plaja, la o scurtă distanta de Cala Murada. În apropierea lui se afla: Cala Barques Beach (4,6 km), Cala Anquilla Beach (7.8 km), Cuevas del Drach (9,4 km), S'Amarador Beach (14.6 km), Cala Mondrago Beach (14.7 km), Cala Llombards Beach (19.3 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.