Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fergus Tobago


Descriere

Descriere HOTEL FERGUS TOBAGO:
Hotelul Fergus Tobago este un hotel comfortabil destinat atat vacantelor de familie cat si vacantelor petrecute cu prietenii. Hotelul ofera o atmosfera linistia si relaxanta, cu foarte multe posibilitati de divertisment in apropiere.

Tip masa:
All Inclusive.

Localizare HOTEL FERGUS TOBAGO:
Hotelul este situat pe plaja din Palma Nova, avand toate camerele cu vedere asupra golfului Nova, unul dintre cele mai frumoase din Mallorca.

Plaja:
Plaja este cu nisip.

Dotari camere:
Hotel Fergus Tobago are camerele dotate cu: baie echipata complet, cu dus sau cada, uscator de par, balcon cu vedere spre mare, telefon, TV satelit, seif, birou, aer conditionat, serviciu wake-up.

Facilitati HOTEL FERGUS TOBAGO:
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase servicii: restaurant principal, restaurant bufet cu preparate specifice insulei Mallorca, cadouri la sosire, piscina in aer liber pentru adulti si copii, internet wireless gratuit la receptie, receptie 24h, schimb valutar, animatie, darts, biliard, sala de jocuri, tenis de masa, 2 terase, bar la piscina, gradina, parcare, servicii inchirieri auto si biciclete.

Facilitati copii:
Piscina, animatie, club pentru copii.

Web: www.fergushotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.