Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FERGUS CLUB EUROPA


Descriere

Fergus Club Europa 4* se afla situat pe dealurile de langa orasul Peguera, pe coasta de sud-vest din Mallorca si la doar 9 minute de plaja, intr-o zona unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate camerele au balcon privat unde oaspetii sai vor simti din plin atmosfera de vacanta, briza marii si soarele, avand si posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port.Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru biliard, relaxare in biblioteca sau inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, calarie, scufundari, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului Fergus Club Europa sunt modern amenajate, confortabile si luminoase si dispun de aer conditionat (controlat central), incalzire, seif, internet Wi-Fi gratuit, smart TV (prin satelit), baie privata cu cabina de dus, uscator de par, birou, telefon pe birou, mini-bar.

Facilitati hotel
Situat intr-o locatie exotica pe uimitoarea insula Mallorca, acest hotel cu o ambianta insorita si tropicala are o pozitie privilegiata in apropierea plajei si un design perfect integrat in imprejurimile sale. Facilitatile pe care le ofera il fac locul perfect pentru distractie si relaxare: terase si gradini amenajate, piscina in aer liber cu tobogan cu apa, sala de fitness, programe de divertisment pentru seara, club pentru copii, animatori, squash, inchirieri biciclete, darts, tenis de masa, biliard, teren de joaca copii, camera de jocuri, teren de tenis, snack bar, restaurant, bar, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, receptie deschisa non-stop, babysitting/servicii copii, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, fax/copiator, transfer aeroport (cost suplimentar), automat (bauturi racoritoare), aer conditionat, magazine, inchirieri auto, seif, lift, camere nefumatori. Terenul de golf D'Andtratx se afla la doar 10 minute de mers pe jos fata de hotel, ceea ce il face sa fie ideal pentru amatorii acestui sport.

Localizare
Hotelul Fergus Club Europa 4* se afla situat la 9 minute de plaja, pe dealurile de langa orasul Peguera. pe coasta de sud-vest din Mallorca, intr-o zona unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate camerele au balcon privat unde oaspetii sai se vor regasi in atmosfera perfecta de vacanta, zona oferind si posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Puncte de interes ale zonei: El Chiringuito Bar (3.3 km), Santa Ponsa Yacht Club (4.3 km), Jungle Park (4.4 km), Santa Ponsa Beach (4.6 km), Santa Ponsa Plaza (4.8 km), Golf Santa Ponsa (6 km), port Adriano (6.7 km), Aqualand Magaluf (7 km), Parcul Acvatic Western (7.8 km), Aqualand (8.2 km), Son Vida Golf (14.9 km), Mallorca Casino (15.8 km), Palma Yacht Club (17.7 km), aeroport Palma de Mallorca (25.2 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.