Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BQ Belvedere


Descriere

Descriere HOTEL BQ BELVEDERE:
Hotelul este ideal pentru vacantele de famile, avand o gama larga de activitati atat pentru adulti cat si pentru copii pe tot parcursul zilei.

Localizare HOTEL BQ BELVEDERE:
Hotelul este situat in Golful Palma, la 4 km de centrul orasului Palma de Mallorca si la 15 km de aeroport.

Plaja:
Hotelul se afla la 850 de metri de plaja din Cala Mayor, oferind transfer regulat gratuit spre plaja lunga de aproape 6 km a statiunii, cu ape cristaline, nisip fin si intrare lina in mare, una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei.

Dotari camere:
Hotel Belvedere are camerele dotate cu balcon sau terasa cu vedere la mare, piscina sau munte, aer conditionat/incalzire, baie cu cada sau dus, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (contra cost), seif (la cerere, contra cost).

Facilitati HOTEL BQ BELVEDERE:
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati: gradina cu terasa, piscina exterioara cu jacuzzi si sezlonguri, aer conditionat, programe de animatie, camera de jocuri, camera TV, WI-Fi (contra cost), coafor, servicii de masaj, spalatorie, minimarket, parcare privata gratuita, receptie 24h, rent a car si rent a bike, camera pentru bagaje.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, loc de joaca, miniclub.

Web: www.bqhoteles.com/en/Hotels/Mallorca-Palma/BQ-Belvedere-Hotel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.