Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anba Romani (fara transfer)


Descriere


Descriere: liniste si pace, locatia si facilitatile acestea sunt atuu-rile acestui hotel. Daca doriti o vacanta in apropierea celor mai bune plaje din Mallorca, acest hotel de este fara indoiala pentru dumneavoastra cea mai buna alegere. Hotelul are doua cladiri, una cu vedere spre zona pietonala iar cealalta cu vedere spre mare.


Localizare: hotelul este situat in centrul statiunii Cala Mallor, pe malul marii.


Facilitati camere: camerele duble sunt dotate cu: baie, telefon, TV satelit, seif (contra cost), aer conditionat, balcon. Camerele family au aceleasi facilitati dar sunt alcatuite din doua camere duble conectate, dotate cu: baie cu cada intr-o camera si baie cu dus in cealalta camera.


Facilitati hotel: restaurant, show cooking, terasa cu vedere la mare, bar, doua piscine una avand sectiune pentru copii, umbrele si sezloguri la piscine, piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de gimnastica, colt internet (contra cost), camera de bagaje.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: demipensiune.


www.d-hotels.es


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.