Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nada Apelor

   Maliuc 827106, Maliuc


Descriere

Pensiunea Insula Nada Apelor se afla in Maliuc, pe canalul Cranaja, aproape de Mila 24, pe bratul Sulina. Sunteti invitati sa va bucurati de partide de pescuit, plimbari cu barca si picnicuri intr-o locatie de vis, intinsa pe aproape 4 ha, pe 4 canale si 3 insule.

Facilitati Pensiune
Pensiunea dispunde de 3 vile cu o capacitate totala de cazare de 9 camere duble si 3 apartamente.
Locatia ofera posibilitatea de a organiza excursii de pescuit, picnicuri si plimbari cu barca. Se ofera un meniu bazat pe preparate de peste.

Facilitati Camere
Vilele sunt dotate cu terasa protejata impotriva insectelor, frigidere, televizoare, tacamuri si filtru de cafea. Camerele au bai proprii.

Masa
Se pune la dispozitie gratar in aer liber si se ofera preparate bazate in principal pe peste.

Alte Informatii
Tarifele includ preluarea turistilor de pe malul Dunarii, pescuit in inclinta in limita a 1 kg peste/ pescar/ zi si activitati in aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.