Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Insula Nada Apelor Resort


Descriere

Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 45 de locuri de cazare repartizate in 18 camere, 11 cu pat matrimonial sau twin si 4 triple . Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat , 3 margarete. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, TV cablu si terasa acoperita, protejata impotriva insectelor, mobilate si dotate cu frigider si televizor.


Pensiunea dispune de restaurant cu bar si terasa, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii si debarcaderul pentru lacul interior cu hidrobiciclete, caiace si barci cu rame.


Mai mult de jumatate din suprafata locatiei este luciu de apa cu adincimea 2,5 4 m, apa care este populata cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia corespunzatoare: salcii, salcami, nuferi, bradis, papura, stuf, stanjenei galbeni etc.


Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, in dreptul fiecarui vile de unde puteti prinde somn, crap, stiuca, salau, avat, caras, platica, rosioara, biban, babusca, lin, functie de sezon si de S noroc. Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas.


O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare.


In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate salbatice in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.