Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel Baia del Mar:
Hotel cu design modern, cu plaja frumos amenajata si cu servicii de incredere, este alegera ideala pentru o vacanta in cuplu sau in familie.




Localizare Hotel Baia del Mar:
Situat intre Piazza Milano si Piazza Torino, pe plaja.




Masa:
Mic dejun, demipensiune, pensiune completa (mic dejun bufet, pranz si cina la alegere din meniu cu bufet de salata, legume si aperitive - servite impreuna cu vin regional)




Dotari camere:
Hotel Baia del Mar dispune de camere elegante, amenajate cu bun gust, dotate cu: baie proprie, uscator de par, balcon, telefon, TV, minifrigider, seif, aer conditionat.




Facilitati hotel Baia del Mar:
Hotelul dispune de restaurant, AC inclus, wi-fi in toate zonele publice si in camere, piscina, terasa de plaja cu sezlonguri si umbrele contra cost (5 eur/set platibil la fata locului), bar, plaja privata, wi-fi, inchiriere biciclete. Parcarea este cu plata (5 euro/zi/masina - se achita la hotel si este in limita locurilor).


Baby coat este la cerere (cu plata 15 euro/zi, unde se include mic dejun)




Pagina internet: www.baiadelmarhotel.com




Clasificare oficiala 4*


Alte informatii:
Tarifele nu includ taxa de statiune, care se plateste la fata locului:
hotel 1* = 1.00 euro/pers/zi
hotel 2* = 1.00 euro/pers/zi
hotel 3* = 1.50 euro/pers/zi
hotel 4* = 2.50 euro/pers/zi
hotel 5* = 4.00 euro/pers/zi
Copiii cu varsta mai mica de 10 ani nu achita taxa.
***Aceste taxe pot suferi modificari in orice moment


NOTA: Hotelul nu permite nicio modificare de nume sau perioada pentru rezervarile in oferta Early Booking, decat cu penalizare 100%.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.