Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Belvedere (Molivos)


Descriere

Descriere: Hotel Belvedere are 71 de bungalow-uri si este situat pe o colina, oferind o priveliste frumoasa asupra marii. Este un hotel recomandat cuplurilor dar si familiilor cu copii.
Tip masa: All inclusive
Localizare: Hotel Belvedere este pozitionat pe o colina intre satul Molivos si Efthalou, la doar 500 de m fata de plaja din zona. Capitala insulei cu portul si aeroportul se afla la o distanta de 60 de km.
Plaja: cu pietricele fine si intrare lina in mare este amenajata de catre hotel iar sezlongurile si umbrelele sunt gratuie.
Dotari camere: Camerele la Hotel Belvedere sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, seif, televizor, camerele au vedere la mare.
Facilitati: receptia la Hotel Belvedere este deschisa non stop, piscina cu sectiune pentru copii, piscina cu dimensiuni semi olimpice, sezlonguri si umbrele, restaurant, snack bar, bar la piscina, terasa, biliard, ping pong, masaj, sporturi nautice, inchiriere masini sau biciclete, echitatie, seri tematice, parcare.
Facilitati copii: loc de joaca in aer liber, animatori pentru copii, seri tematice pentru copii, piscina cu sectiune pentru copii.
Clasificare agentie: 4*
Web site: http://www.belvedere-lesvos.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.