Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Niver Plaza Apartments (AGIOS IOANNIS)


Descriere

Descriere:

Niver Plaza este situat intr-un mediu luxuriant, frumos, la 1500 de metri de mare si de plaja din Agios Ioannis, renumita pentru apele sale cristaline de smarald si nisip alb. Se considera, de fapt, o destinatie ideala pentru windsurfing si fanii kite surfing. Un avantaj unic de cazare este de combinatia dintre munte si mare, deoarece este construit la o altitudine joasa, in mijlocul vegetatiei, cu o vedere panoramica superba spre plaja din Agios Ioannis, morile de vant, castelul, laguna si orasul Lefkada.



Localizare:

Apartamentele de lux Niver sunt construite in Frini, un sat care se afla la 2 kilometri de orasul Lefkada.



Facilitati hotel:

Piscina, parcare.



Dotari camera:

Dormitor, living room cu canapea, bucatarie, aer conditionat, frigider, televizor, masina de spalat, balcon.



www.niver.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.