Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAS HOTEL


Descriere

Descriere:

Hotelul Kalias este situat in frumoasa statiune Vassiliki, cu o amplasare excelenta, foarte aproape de plaja, minimarket si taverne unde puteti savura arta culinara greceasca.



Localizare:

O statie de autobuz se afla chiar in fata Hotelului Kalias. Un minimarket si taverne se gasesc la 500 de metri de proprietate. Portul Nydri este la 20 km, iar orasul principal Lefkada se afla la 38 km.



Facilitati hotel:

Hotelul Kalias are piscina in aer liber. Hotelul se afla in mijlocul unei gradini bine intretinute si are snack bar langa piscina si Wi-Fi gratuit. Se ofera piscina pentru copii si loc de joaca pentru copii. Se ofera parcare gratuita.



Dotari camera:

Toate camerele si suitele au mobilier din lemn inchis la culoare, podea din granit si balcon cu vedere la Marea Ionica si piscina. Fiecare camera include aer conditionat, un TV cu ecran plat sau TV prin satelit si mini-frigider. Baia este dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.



Plaja:

Situat la doar 150 de metri de plaja Vassiliki cu sporturi nautice.



http://www.kaliashotel.gr/index.php/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.