Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL IONIAN BLUE


Descriere

Localizare
Hotelul este situat pe coasta de est a insulei Lefkada, la distanta de 3 km de localitatea Nikiana si 5 km de localitatea Nidri. Orasul Lefko se afla la aproximativ 12 km distanta de hotel. In fata hotelului exista o statie de autobuz local care se deplaseaza regulat catre si dinspre orașul Lefkada și satul Nidri. De asemenea, taxiurile sunt disponibile prin apel telefonic de la receptie.

Spa & Wellness
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o sala de fitness, sauna, baie de aburi, piscina incalzita si jacuzzi, diverse tratamente pentru fata si corp, manichiura-pedichiura, masaje.

Sport si Diverstisment
Turistii pot beneficia de turistii pot beneficia de activitati de recreere disponibile contra cost: schi pe apa, surf, banana, parapanta.

Site Web
www.ionianblue.gr

Drinks & Food
Restaurantul principal “ Yakumo Koizumi” este renumit pentru preparatele sale traditionale cat si preparatele cu specific pescaresc. De asemenea, hotelul dispune de lounge bar “Scorpios”, restaurant la piscina “Almyra” si pool bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.