Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Enodia 4*
-DESCRIERE:
Hotelul a fost construit in 2008, in statiunea Vassiliki pe o suprafata de 2000 mp. Dotarile si facilitatile acestui hotel de 4* il recomanda pentru cei care doresc o vacanta de vis, plina de lux si activitati turistice si sportive. Serviciile excelente, standardul inalt de calitate si conditiile de lux confera o sedere confortabila si o experienta de neuitat.
-LOCALIZARE:
Hotelul Enodia este situat in statiunea Vassiliki in partea Sudica a insulei Lefkada, intr-o zona renumita pentru impatimitii sporturilor nautice.
-DOTARI CAMERE:
Hotelul dispune de un numar de 70 de locuri, impartite in mai multe tipuri de camere. Toate camerele au in dotare: balcon, A/C, TV satelit, Wi-Fi gratuit, telefon, minibar, seif, uscator de par, baie proprie, halat de baie, cosmetice pentru baie.
-FACILITATI HOTEL:
Hotelul Enodia pune la dispozitia turistilor : piscina exterioara (130 mp), piscina pentru copii, pool bar, cabine de schimb, Restaurant cu spatiu pentru nefumatori, Lounge, Wi-Fi gratuit, receptie 24h, sala fitness, sauna, parcare, farmacie.
-PLAJA:
Plaja este cu nisip si pietricele, plaja publica a statiunii Vassiliki, cautata pentru impatimitii sporturilor nautice si wind surfing.
-TIP MASA:
Mic dejun
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.enodiahotel.com/index.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.