Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chriselva Apartments


Descriere

Studio Chriselva Apartments este o constructie frumoasa situata intr-o zona superba. Micul sat Paleokatouna se gaseste pe dealurile invecinate statiunii Nidri la o distanta considerabila fata de plaja. Cei care doresc peisaj superb asupra insulei, cei care iubesc muntele si natura, linistea si relaxare pot opta pentru apartamente confortabile in aleasta locatie.
-LOCALIZARE:
Studio Chriselva Apartments se gaseste in satul Paleokatouna la 3 km distanta fata de statiunea Nidri si fata de plaja.
-DOTARI CAMERE:
Toate camerele au in dotare : aer condiionat ,baie privata , TV,chicineta complet utilata, frigider.
-FACILITATI HOTEL:
Studio Chriselva Apartments pune la dispozitia turistilor:Gradina, parcare.
-TIP MASA:
Fara masa.
-ALTE INFORMATII:
Website: Nu exista

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.