Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:

Hotel Athos este o cladire structurata pe doua nivele, avand o pozitionare ideala in zona portuara a statiunii Nidri. Afacere de familie, hotelul pune la dispozitia turistilor camere elegante , un bar atragator si o piscina incapatoare si racoroasa, ideala pentru zilele insorite de vara.



Localizare:

Situat in statiunea Nidri, la 28 km de capitala insulei Lefkada,hotelul Athos este construit in zona portuara, foarte aproape de mare si foarte aproape de zona central.



Dotari camere:

Camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor, A/C(contra cost), telefon, baie cu dus. Hotelul beneficiaza de camere spatioase care pot acomoda maxim 3 adulti.



Facilitati hotel:

Gratuite: prosoape la baie sapun/sampon hartie igienica piscina sezlong-uri si umbrelute.

Contra cost: A/C.

Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii Plaja se afla la 300 m de hotel este o plaja cu nisip si pietricele sezlongurile sunt contra cost.



Alte informatii Hotel Athos este un hotel clasificat la 3*, curat, spatios pozitionat ideal in zona portuara, aproape de mare si aproape de centrul statiunii. Piscina mare, barul cocket si camerele spatioase fac din acest hotel locul ideal pentru o vacanta relaxanta in insula Lefkada.



http://www.athoshotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.