Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rebis International


Descriere

Atingand maximul de confort si raport calitate-pret, fiind un loc incarcat de caldura, amenajat modern, oferind o atmosfera placuta pe tot parcursul sejurului. Personalul hotelului este mereu la dispozitia clientilor, incantat de fiecare data sa va primeasca cu placere, caldura in hotel si din acest motiv Hotelul Rebis International din Braila este locul unde turistii revin cu placere.Pe langa serviciile de cazare excelente, hotelul de 3 stele din centru Statiunii balneare Lacu Sarat va pune la dispozitie intr-un cadru linistit si relaxant sali pentru intalniri de afaceri sau evenimente.
Hotel Rebis din Braila si-a deschis portile in 2013 in cea mai vizitata zona turistica a judetului si va asteapta cu camere elegante, primitoare si dotari moderne care va vor oferi o sedere confortabila.
Pozitionarea Hotelului Rebis este pe Aleea Centrala, nr. 13 Statiunea Lacu Sarat, jud. Braila unde puteti ajunge cu numeroase mijloace de transport precum: Autobuz 9, Tramvai, Rute intra si inter-judetene care circula pe drumul european E584.


Hotelul gazduieste un restaurant unde turistii pot servi preparate atat din bucataria traditionala precum si cea internationala.
Turistii beneficiaza de camere extra spatioase pentru asigurarea unui nivel de confort optim. Camerele hotelului se difereniaza intre ele prin tonalitatea culorilor, astfel incat turistul sa poata alege camera pe care o prefera. Ca oaspete al nostru, veti descoperi ca Rebis International este mai mult decat un hotel, este o experienta minunata, ce imbina luxul discret cu o personalitate primitoare..

La Rebis International din Braila gasiti camere echipate cu televizor, frigider, birou de lucru, aer conditionat, facilitati business si internet WI-FI gratuit pe intregul sejur. Daca doriti confort si lux la tarife mici de cazare in Braila, aveti o singura optiune si anume unitate de cazare Hotel Rebis International din Lacu Sarat..



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.