Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Bon Repos de pe insula Korčula este situată la trei kilometri distanţă de oraş, într-un golfuleţ liniştit, numit în mod simbolic – Golful Scoicilor de pe insula Korčula.

Hotelul Bon Repos este compus din patru pavilioane ale căror nume simbolizează cei patru copaci tipici mediteraneeni: Iasomie, Cedru, Begonie şi Chiparos; dispune de 278 de camere sau 556 de paturi. Pavilioanele Begonija (Begonie) şi Čempres (Chiparos) au camere de două stele. În 1998, pavilioanele Iasomie şi Cedru au fost renovate şi ridicate la trei stele. Meniuri de o înaltă calitate vă sunt oferite în cele trei restaurante spaţioase ale hotelului; facilităţile includ un salon TV, salon de coafură, bar de aperitive şi o berărie. Hotelul Bon Repos vă oferă servicii de demi-pensiune şi de pensiune completă.

Posibilităţi multiple pentru recreere: piscină în aer liber cu apă din mare, două terenuri de tenis şi un teren pentru mini-baschet. Există şi o şcoală de scufundări care organizează cursuri de scufundări. Puteţi să vă relaxaţi în grill bar, milk bar, snack bar şi în taverna dalmatină.

Hotelul Bon Repos se întinde în propriul său golf protector iar plimbarea pe malul mării de la hotel până în centrul oraşului prin parcul "Hober" este foarte interesantă. Hotelul pune la dispoziţie celor care doresc să ajungă în oraşul vechi pe mare, curse regulate de vapor-taxi. Taverna din complexul hotelului este atractivă în mod special atunci când se organizează Nopţile dalmatine – un festival de cântece şi de mâncăruri tradiţionale dalmatine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.