Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avithos Resort Hotel Kefalonia


Descriere

Situat intr-un Cainut plin de plantaCaii de mslini Cai chiparoCai, Avithos Resort ofer o propunere seducatoare pentru o vacanCa relaxant Cai rcoritoare in Insula Kefalonia, lAeng Argostoli, capitala Kefaloniei. Camerele Cai apartamentele Avithos Resort, construite Cai decorate cu grij, ofer oaspeCailor si tot confortul Cai serviciile moderne, in timp ce satisfac toate gusturile Cai nevoile. Arhitectura staCaiunii, simpl Cai deschis la culoare, se imbin magic in mediul su natural Cai grdinile frumoase. Piscina de dimensiune olimpic, amplasat printre cele Caaptesprezece cldiri de cazare ii provoac pe oaspeCai s se relaxeze in jurul ei Cai s se bucure de cocktailurile rcoritoare Cai gustrile gustoase preparate in barul de la piscin. Micul dejun in stil american este disponibil in zona de mic dejun de lAeng barul de la piscin intre orele 08:30 - 11:00








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.