Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apostolata Island Resort Spa (ex.Mareblue) Skala


Descriere

Locatia deosebita, pe culmea unui deal, avand o panorama superba asupra marii Ionice, facilitatile hotelului si atentia deosebita de care beneficiaza oaspetii, fac din hotelul Mareblue Apostolata alegerea ideala pentru petrecerea vacantei in Kefalonia.
-LOCALIZARE:
Hotelul se gaseste in zona Skala la numai 4km distanta de statiunea Skala si 7 km de portul Poros. Aeroportul din Argostoli se gaseste la 37 km distanta.
-DOTARI CAMERE:
Toate camerele au: A/C, balcon sau terasa, baie cu dus/cada, uscator de par, papuci si halat, Mini frigider, minibar, TV satelit, TV-radio, telefon, seif, Wi-Fi, room service.
-FACILITATI HOTEL:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: Receptie, exchange, TV lounge, Lobby bar, camera pentru bagaje, piscina cu apa de mare, umbrelute sezlong-uri gratuite, prosoape de plaja/piscina, bar la piscina, restaurant, restaurant la piscina, salade conferinte, serviciu de curatatorie, renta car, doctor, Wi-Fi, baby sitting, masaj, Wellness centre, sauna, hamam, manichiura, pedichiura, jacuzzi, piscina pentru copii, Kid’s club, patut pentru infanti.
-PLAJA:
Plaja publica a localitatii Skala se gaseste la 4 km distanta. Hotelul beneficiaza de plaja cu ponton.
-TIP MASA:
Demipensiune.
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.mareblueapostolata.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.