Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferta Rusalii 2019 - HOTEL PLUTITOR BELLA MARINA 4*


Descriere

Oferta Rusalii 2019 - HOTEL PLUTITOR BELLA MARINA 4*
Perioada: 14.06 – 17.06.2019
Minim 2 nopti:
169 lei / persoana / noapte / cazare cu demipensiune

Hotelul plutitor Bella Marina**** este situat într-un cadru natural de exceptie, în Miniportul comunei Jurilovca. Hotelul plutitor este ancorat în Portul Turistic Jurilovca, acesta nu se deplaseaza.

Hotelul dispune de 104 locuri de cazare distribuite în 49 de camere confortabile si 4 apartamente cu un design modern: 43 camere duble cu pat matrimonial, 6 camere duble twin, 2 Apartamente formate din dormitor si living cu canapea extensibila, 2 Apartamente extra large VIP formate din dormitor si living cu canapea extensibila.
Restaurantul Bella Marina, cu o vedere panoramica deosebita are o capacitate de 96 locuri, centrul SPA, sala de fitness, sauna, masaj de relaxare, ambarcatiuni de agreement SUN TRACKER PARTY BARGE pentru a oferi turistilor iubitori de natura excursii pe diferite trasee prestabilite, sala de conferinta cu o capacitate de 24 locuri, bar de zi cu terasa deschisa cu vedere deschisa spre laguna Razim-Sinoe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.