Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vile Liliacul


Descriere

Complexul de vile Liliacul este situat in apropierea hotelului Olimpic, la aproximativ 150 de metri de plaja. Facilitati hotel: parcarea, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru barbeque, internet gratuit – wireless, plaja amenajata, loc de joaca pe plaja, parcare pazita 24 ore – gratuit, Vilele au 4 apartamente cu cate 2 camere fiecare, decomandate (intrare separata). Apartamentele sunt dispuse la parter si etaj, cele de la parter beneficiind de o terasa interioara cu acces din living. Facilitati camere: masuta cafea, masuta TV, corp multifunctional, televizor-cablu, frigider, baie modern utilata, cabina dus. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
masuta cafea, masuta TV, corp multifunctional, televizor-cablu, frigider, baie modern utilata, cabina dus.
Descriere facilitati:
parcarea, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru barbeque, internet gratuit – wireless, plaja amenajata, loc de joaca pe plaja, parcare pazita 24 ore – gratuit, Vilele au 4 apartamente cu cate 2 camere fiecare, decomandate (intrare separata). Apartamentele sunt dispuse la parter si etaj, cele de la parter beneficiind de o terasa interioara cu acces din living.
Locatie:
Complexul de vile Liliacul este situat in apropierea hotelului Olimpic, la aproximativ 150 de metri de plaja.
Servicii masa:
mic dejun , pranz si cina - bufet suedez
Facilitati copii:
2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani si 12-15.99 ani in apartament sau 3 adulti si 1 copil 0-11.99 ani

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.