Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mimoza / Iris


Descriere

Hotel Iris Nalba Mimoza 3 stele Jupiter este situat in centrul statiunii, la doar 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Meteor si Delta. Complex Iris Nalba Mimoza este format din trei corpuri de cladire inconjurate de un generos spatiu verde, frumos amenajat, care ofera oaspetilor complexului un cadru natural deosebit pentru petrecerea timpului liber, pentru plimbari si pentru relaxare. Aleile complexului sunt strajuite de flori, copaci ornamentali si plante exotice, ingrijite toate cu mare atentie. Suprafata totala a complexului Iris Nalba Mimoza este de 15.000 mp, fiind astfel unul dintre putinele unitati de cazare de pe litoral care detine un teren amenajat atat de mare.
Descriere camere:
Toate camerele au: aer conditionat, bai cu dus sau cada, televizor, minibar, internet. Camerele duble standard sunt situate in corpul Nalba, nu au balcon. Camerele duble plus sunt situate in corpurile Iris sau Mimoza, nu au balcon. Apartamentele sunt alcatuite din living, dormitor si baie cu cada, cu canapea neextensibila in living si pat matrimonial in dormitor. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Descriere facilitati:
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Iris Nalba Mimoza mai ofera un restaurant, bar, terasa in aer liber, loc de joaca pentru copii. Camerele sunt amenajate in culori calde si relaxante. Pentru cei mici, Hotel Iris Nalba Mimoza Jupiter are amenajata o mica gradina zoologica si locuri de joaca. Tot pentru ei se organizeaza cursuri de modelaj si origami, concursuri, diverse alte activitati distractive si educative.
Locatie:
Aflat in centrul stantiunii Jupiter, la circa 100 m de plaja, Complexul Iris Mimoza 3* este compus din 2 hoteluri, Iris si Mimoza. Hotelul atrage prin farmecul gradinilor interioare, original amenajate si care confera un loc propice pentru relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.