Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Bulevard


Descriere

Hotelul ,,BULEVARD si-a deschis portile pentru a gazdui primii clienti la sfarsitul lunii Octombrie, 2014.
Luxul si bunul gust este prezent in fiecare colt al hotelului iar dotarile si echipamentele de ultima generatie fac ca atmosfera sa fie cat mai placuta iar oaspetii sa se simta intr-adevar rasfatati. Hotelul Bulevard pune la dispozitie 11 camere twin si matrimoniale si 2 apartamente generoase, decorate in nuante calde si linistitoare, diferite pe fiecare etaj, combinand stilul clasic cu dotarile moderne.
Toate camerele hotelului dispun de TV LED, internet de mare viteza pe cablu si wireless, telefon, birou de lucru, minibar, seif ( laptop-size ) si control electronic al climatizarii. Paturile sunt compuse din somiere si saltele hoteliere cu grad ridicat de confort. Asternuturile din bumbac satinat 100% de cea mai buna calitate fac ca somnul sa fie cat mai placut. Baile sunt dotate cu cabine de dus (cazi cu hidromasaj la apartamente), oglinzi cosmetice, uscatoare profesionale hoteliere,prosoape, halate si papuci de baie, kit de baie si cosmetice din gama premium.
Pentru asigurarea unui confort maxim clientilor nostrii, fumatul in hotel nu este acceptat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.