Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Restaurant:La parter hotelul dispune de un restaurant care va pune la dispozitie o gama larga de preparate culinare traditionale romanesti (in curand pagina dedicata produselor si ofertelor culinare ale Restaurantului Ciuperca va fi finalizat !). De asemeni va oferim posibilitatea de a va recrea intr-un spatiu intim si placut pe terasa hotelului.
Hotelul dispune de 32 de camere echivalentul de cazare pentru 2 autocare (cu un total cazare a 84 de oameni). Facem reduceri substantiale la cazarea unor grupuri mai mari. Contactati-ne pentru mai multe informatii ! Singura unitate de cazare din oras care ofera cazare pentru echivalentul a 2 autocare echivalentul a 84 de locuri de cazare.
Hotel cu singura piscina in aer liber din orasul si din judetul Hunedoara !



Facilitati: Alte avantaje ale rezervarii la pensiunea noastre sunt: terasa proprie pentru relaxare, organizarea de evenimente cu participarea cantaretilor de muzica populara traditionala din imprejurimi, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrelute, crama si discoteca, parcare si piscina gratuita, panorama de vis asupra orasului Hunedoara si a castelului lui Iancu de Hunedoara, gradina zoologica, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.