Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT


Descriere

Localizare: situat intr-o zona linistita, direct la golf. Statiunea Paliouri se afla la cca. 5 km si ofera numeroase posibilitati de shopping, taverne si baruri.
Facilitati: hotel nou, deschis in anul 2016; restaurant principal, restaurante a-la-carte, numeroase baruri, receptie eleganta cu zona de asteptare, coafor, magazine, lifturi, 3 piscine (cu apa sarata), terasa cu sezlonguri si umbrele, sezlonguri si umbrele la plaja, prosoape la piscina si la plaja, parcare; inclus - baie de aburi, sauna, show-uri (ocazional), teren de tenis, baschet, volei; contra cost - diversele facilitati oferite de centrul spa (acesta ocupa doua etaje si o suprafata totala de cca. 3.000 mp), biliard, nocturna terenului de tenis, sala de fitness, yoga, sporturi nautice la plaja; pentru copii - miniclub 4-12 ani, loc de joaca, piscina. Portul hotelului completeaza atmosfera tipic mediteraneana.
Dotari camere: 300 camere comfortabile si elegante, cu o suprafata de cca. 30 mp; baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV prin satelit, internet wireless, minibar (contra cost), seif, balcon sau terasa.

Tarifele NU includ reduceri early booking:
20% pana la 28.02
10% pana la 31.03



Taxa de oras nu este inclusa si se achita la fata locului, astfel:
4 EUR/camera/noapte pentru hotel de 5*
3 EUR/camera/noapte pentru hotel de 4*
1.5 EUR/camera/noapte pentru hotel de 3*
0.5 EUR/camera/noapte pentru hotel de 2 sau 1*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.