Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Loutra Beach (Agia Paraskevi)


Descriere

Descriere:
Localizat in partea de sud vest a peninsulei Kassandra, peisajul idilic combina pesterile formate in stancile de Marea Egee cu padurea de pini din Agia Paraskevi. Este un hotel mic, afacere de familie, ce se caracterizeaza printr-o atmosfera pitoreasca, mancare buna si personal prietenos.
Localizare:
Aproape de plaja.
Facilitati hotel:
Receptie, lobby, salon de mic dejun, un mic centru SPA: sauna & sala de fitness, internet WiFi (gratuit la receptie; contra cost in camere), seif la receptie (gratuit), se permite accesul cu animale de companie (talie mica), parcare.
Dotari camere:
Balcon sau terasa, TV, mini frigider, uscator de par, aer conditionat, internet, telefon, dus, seif, uscator de par.
Website:
http://loutravillage.gr/xenios-loutra-beach-hotel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.