Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Blue Dolphin


Descriere

Localizare: situat in Metamorfosi, pe bratul Sithonia, peste drum de plaja si 1,5 km de centru.
Facilitati: format din cladire principala si mai multe cladiri anexe, dispune de taverna, restaurant a-la-carte, lounge, gradina de vara, bar la piscina, parcare; inclus - piscina exterioara cu terasa cu sezlonguri si umbrele, sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, teren de bachet, volei pe plaja, minigolf, internet wireless; contra cost - sauna, sezlonguri si umbrele pe plaja.
Dotari camere: 171 camere cu baie proprie, uscator de par, TV satelit, telefon, frigider, aer conditionat, balcon sau terasa.

Tarifele NU includ reduceri early booking:
20% pana la 28.02 pentru sejururi in perioada 01.06-23.09
20% pana la 30.04 pentru sejururi in perioada 28.04-01.06, 16.09-24.10
15% pana la 30.04 pentru sejururi in perioada 01.06-15.09



Taxa de oras nu este inclusa si se achita la fata locului, astfel:
4 EUR/camera/noapte pentru hotel de 5*
3 EUR/camera/noapte pentru hotel de 4*
1.5 EUR/camera/noapte pentru hotel de 3*
0.5 EUR/camera/noapte pentru hotel de 2 sau 1*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.