Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EAGLES PALACE


Descriere

Hotelul Eagles Palace este situate pe bratul Athos la numai 4 km de satul Ouranoupoli.Activitati/Divertisment
Teren de tenis, sauna, sala de fitness, centru SPA & Wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, cada cu hidromasaj, baie turceasca, scufundari, caiac, wind surfing, piscina exterioara si piscina interioara. Centru de Spa & Welness ofera turistilor o varietate impresionanta de procedure si tratamente corporale. Deasemenea va puteti relaxa la Jacuzzi sau piscina interioara

Facilitati camera
Camerele de la Eagles Palace Hotel & Spa au aer conditionat, bai de lux amenajate cu marmura si decorate elegant, in culori naturale. Camerele sunt echipate cu TV LCD prin satelit si ofera vedere spre mare sau spre gradina. Dotari: mobilier elegant, AC, telefon, muzica, internet, seif, uscator de par, mini bar.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, receptie 24h, gradina, camera nefumatori, seif, lift, camera de bagaje, piscina, snack bar, terasa, room service, sala de conferinta, baby sitting, teren de joaca pentru copii, spalatorie, curatatorie, schimb valutar, magazine de suveniruri, rent a car, fax, parcare, miniclub.

Localizare
Hotelul Eagles Palace este situate pe bratul Athos la numai 4 km de satul Ouranoupoli.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.